Skip to content

Hej!

Hjärtligt välkommen till Kungstobak – ett himmelrike för snusentusiaster som värdesätter färskt snus, ett brett sortiment och ett helhjärtat engagemang av personal som brinner för sitt arbete. Vi har en butik – på Kungsgatan 68 i centrala Stockholm – som funnits i drygt 30 år och har således en anrik historia. Namnet Kungstobak kommer av att butiken ligger på Kungsgatan och av att butikens sortiment utgjordes i början till största delen av tobaksvaror. Precis som mycket annat i samhället har även vår verksamhet och fokus genomgått förändringar där fokus nu ligger på snus- och tobaksprodukter.

Vi har föresatt oss att Kungstobak ska vara det självklara valet för alla snusentusiaster – och det oavsett om du bor runt hörnet, ett stenkast från Kungsgatan, utanför Stockholm, i en annan ort i Sverige eller i vilket annat land som helst på planeten Tellus.

Parallellt med butiken på Kungsgatan har vi även vår hemsida, där du i lugn och ro kan botanisera i vårt breda sortiment. Du kan välja mellan cirka 40 varumärken och 300 artiklar. Omsättningshastigheten för det snus vi köper in är hög, vilket i sin tur garanterar att det snus du handlar hos oss alltid är färskt.

Snussortimentet och priserna på hemsidan är desamma som i butiken. Priserna per dosa är förmånligare vid köp av hela stockar jämfört med om man köper enstaka dosor. Antalet dosor per stock är för merparten artiklar 10, men för ett fåtal artiklar innehåller en stock endast 5 dosor. Antalet dosor per stock framgår i produkttexten för varje artikel. Försäljningen av snus och tobak är strikt reglerad – vi säljer därför snus endast till personer som är 18 år eller äldre.

Vad gäller betalningsmetoder i butiken erbjuder vi för närvarande kortbetalning, betalning via Swish och kontant betalning.

I butiken kan du du förutom snus även handla snustillbehör, cigaretter, cigarrer, cigariller, e-cigaretter, tillbehör till e-cigaretter och lite till. Och i butiken kan du handla enstaka dosor snus eller stockar. 

Vad gäller sortimentet så tror vi oss ha ett brett sortiment som bör tillgodose flertalet smaker och preferenser – skulle det vara så att vi ändå saknar ditt favoritsnus så vore vi tacksamma om du hör av dig till oss. Hör även gärna av dig om det är något du undrar över eller har önskemål. Du kan kontakta oss via telefon +46 (0)8 21 05 71, e-post info@kungstobak.com eller helt enkelt genom att hälsa på i butiken på Kungsgatan 68 i Stockholm.

Fridens och må väl!

”Snuspågarna” på Kungstobak